Behandlingsforløb

Behandlingsforløb

Forløb med bevidsthedsarbejde og udvikling, gennem krop, sjæl og psyke.

Udsprunget af mit arbejde i klinikken gennem de sidste mange år, og et langt levet arbejdsliv med krævet indsigt i mennesker, kom tilskyndelsen til at lave forløb. Jeg mestrer, og har lang erfaring med forskellige "metoder" til at løsne en en tilstand og komme videre så man selv kan følge med, og at finde den rette metode til rette tid og sted, bl.a. Coahing, Clairvoyance, Meditation, Pendulering, Bach's blomstermedicin, Zoneterapi, og KranioSakral Terapien. Nogle metoder refererer til den fysiske krop, andre mere til sjæl og psyke. For mig hænger krop, sjæl og psyke sammen som lag i os mennesker, og det ene påvirker det andet. Jeg arbejder med andre ord med og omkring hele mennesket. 
Jeg har tilegnet mig temmelig megen viden gennem mit liv, arbejdsliv og uddannelser, og har derfor mange ressourcer at trække på, i forhold til lige præcis dit behov. 

 

Derfor tilbyder jeg at du kan komme i forløb hos mig hvor vi, ved første møde sammen tilrettelægger indholdet af forløbet på baggrund af hvad du gerne vil have ud af det, og hvor du selv er med til at bestemme hvor lang tid der skal gå mellem vores møder. 
Det vil være relevant at vælge et forløb, hvis noget af det nedenstående giver genklang for dig:

-Du vil arbejde dybt med dig selv, på flere planer. Både det fysiske, det psykiske og det åndelige plan.
-Du er kommet til en skillevej og gerne vil have et klart og kærligt skub videre
-Du synes du bøvler med at være gået lidt i stå
-Du gerne vil udleve potentialer
-Du vil finde hjem til dig selv og lære dig selv at kende
-Du gerne vil skifte tilstand og forandre – på balanceret vis
-Du gerne vil være kaptajn på egen skude
-Du har gamle spøgelser i skabet / gammelt stof du gerne vil have bearbejdet og komme videre
-Du gerne vil løfte dig ud af en situation

Nogle emner er oplagte at arbejde med individuelt, ligesom der vil være emner som er kraftfulde at arbejde sammen med andre om, altså i grupper. I en gruppe, vil min rolle mere have karakter af at være underviser eller facilitator. Selv om man er en gruppe, kan der tages een eller to gange ud af forløbet til individuel kropsbehandling.
Grupper kan etableres, enten af folk som kender hinanden og ønsker at komme som gruppe, eller ved at man tilmelder sig hos mig individuelt og jeg så sammensætter gruppen. 

Det kan også tænkes, at du er nysgerrig og bare gerne vil gøre noget rigtigt godt for dig selv, evt sammen med en veninde, din partner eller noget helt tredje.

Man skal påregne hjemmearbejde.

Du kan ønske individuelle sessioner, ligesom der kan etableres hold på max. 6 deltagere. 
Forløbet indeholder 5 sessioner á 2 - 3 timers varighed.
Pris: 3500 kr.
Du tegner dig for hele forløbet ved bestilling.

 

Login

Besøgende på siden
6,577 Sidevisninger
inf Sidevisninger / Besøgende