Helle Charlottes Tænketank

Helle Charlottes Tænketank

searchbuttonimg  Søg
total numbers of entries : 4
page : previous_img  1 / 2  next_img

Det store i det små - råt og usødet...........

2018-02-13

Ja, så er jeg her igen. Halløj.
Jeg har gjort mig mange tanker, og har reflekteret meget på det seneste. Jeg har jo lavet min ”tænketank” for netop at dele tanker og refleksioner. Og måske sætte gang i samme proces hos andre.
Denne gang griber jeg ikke til at dykke ned i evidens, empiri eller anden kildeangivelse. Denne gang er det råt for usødet direkte fra mig

I Clairvoyancens navn

2017-12-12

”Tanker” affødt af praksis.
Af Helle Charlotte Kjeldsen December 2017

Hvordan er det lige virkeligheden ser ud?
Så må jeg til tasterne igen, da der til stadighed er gang i tænketanken.
Jeg undrer mig hele tiden. Iagttager og undres.
Jeg er jo sådan én, som arbejder på messer, og gerne flere af dem om året. Også de store af dem; Dér hvor der flere gange årligt samles en flok af næsten 200 stande der vedrører det ”alternative”, det ”Spirituelle” og det der ligger imellem.
Disse messer bliver brugt til at markedsføre sig. Her finder man blandt andet astrologer, healere, tarotlæsere, engleskoler, klangmassage, yoga, håndlæsere, clairvoyance og medieskoler, og et hav af clairvoyante. Næsten alle har blandet clairvoyance ind i det, de siger de kan, ligesom over halvdelen af standene har sit udgangspunkt i clairvoyance af én eller anden art. Det synes derfor at være meget udbredt at være clairvoyant, og det får mig til at undres: Er det for alle, og kan hvem som helst kalde sig clairvoyant?

Spiritualitet…Hvem - hvad - eller markedsføringstricks?

2017-07-18

Der er et emne som har svirret rundt i mine tanker i lang tid. Jeg er forvirret omkring ”Spiritualitet”, ”Det spirituelle” og ”at være spirituel”….. Hvad betyder det egentlig?
Hvor har begrebet eller ordet eller hvad det nu er, sin oprindelse?
Når jeg kigger på alt det, og alle de som hævder at stå i pagt med spiritualiteten, så bliver jeg endnu mere forvirret. Jeg kan gå fuldstændig vild i de her populær-buzz-ord som ikke har en fælles mening eller betydning, men som bliver brugt i flæng til at beskrive alt, og derfor ingenting........

total numbers of entries : 4
page : previous_img  1 / 2  next_img

Login

Besøgende på siden
6,412 Sidevisninger
inf Sidevisninger / Besøgende